V. ter Braake

Valerie

Sinds mijn afstuderen in 1990 aan de Faculteit Diergeneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Gent,  ben ik tot 1996 werkzaam geweest in de algemene gezelschapsdieren praktijk in Groot Brittannië .

In 1996 ben ik gaan werken in Dierenkliniek Emmeloord. Hier leg ik mij uitsluitend toe op de weke delen chirurgie en de tandheelkunde voor hond en kat. Door het volgen van binnen en buitenlandse cursussen en de coaching van A.van Foreest heb ik mij verder bekwaamd in  de veterinaire tandheelkunde.Samen met een daarvoor opgeleide paraveterinair, Claudia Polman vormen we een vast team dat zich bezig houdt met alle deelgebieden van de tandheelkunde en andere bekproblemen zoals tumoren.We behandelen zowel eerste lijn patiënten als door andere praktijken doorverwezen patiënten.

Naast de diagnostiek en behandeling hechten we veel waarde aan de preventie van tandheelkundige problemen en de begeleiding hiervan. Voor vragen kunt u terecht op ons telefonisch spreekuur op dinsdag en vrijdag van 13.00 en 13.30, tel.0527613500.

Website: www.dierenkliniekemmeloord.nl

E-mail: vtbraake@dierenkliniekemmeloord.nl

 

Top